FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

     141_tn1.jpg

      Mechkan Felix   

   Energiák Mestere

 

   Szeretettel köszöntelek a FényOldalon

                                         Kedves Látogató !  

               

 Őszinte KÖSZÖNETEM

     a Honlap minden látogatójának és gratulálok a 100.000. látogatás jubileumához !  Felix Mester, 2016.04.04.

     IMA a Fehér Holdhoz

      O, Fehér Hold, csillagos éj királynője!

         Míg a test alszik itt,...

           ÚJ REKORD Budapest Lakóinál!!!

                Az involúciós egregorok hatása mára Budapesten 29%    Dnyepropetrovszkban szintén 29%.

                         Ezek a LEGJOBB mutatók egyikei A FÖLDÖN.

       Gratulálok!!!

                Moszkvában 71%, Berlinben 38%, Washingtonban 73%, New Yorkban pedig 49%.

      Felix Mester, 2016.01.31.

           Budapest mutatói 27% lettek, Dnyepré pedig 26%. Összességében a mi városaink a legfelvilágosultabbak egyikei a FÖLDÖN.

    Felix Mester, 2016.10.01.

  MÉG KÉT HÉTIG

   gyógyító szeánszokat tartok

   naponta 17.00 órától 17.30-ig

            hétfő és szerda kivételével, amikor 16.00 órától a Sugarakra kerül sor.      Felix Mester, 2016.02.01.

            Kérem Önöket

  nyilatkozzanak, jelezzék észrevételeiket, benyomásaikat a Fény Tér megteremtésével kapcsolatban Budapesten !

          Felix Mester, 2015.05.23.

           

           Erős Szeánszokat tartok. Igyekszem.

               Jól tudják-e a Magyarok az információkat a Holdról? Hamarosan lesznek a speciális Hold energiák. Tudják-e Önök, hogy a Holdon sok víz van, és hogy teljességgel benépesült földönkívüliekkel, akik hivatalosan megtiltották a Holdra repülést és,  stb.

      Felix Mester, 2016.01.22.

        Minden nap (szombaton és vasárnap is)

      17 órakor (magyar idő szerint)

         gyógyító kezelést tartok

           Ukrajna és Magyarország számára.

    Felix Mester, 2016.01.19.

             GRATULÁLOK Budapest minden lakójának a       FÉNY TÉR megteremtéséhez az Önök városa felett!!!!

Most az involúciós egregorok hatása Budapest felett a legkisebb Budapest egész történetében!

Amikor elkezdtünk dolgozni, akkor Budapest a Gonosz központja volt az egész Nyugati féltekén E.P. Blavatskaja szerint. A sötét erők hatása több mint 80% volt még a 91-95-ös években. Most pedig csak Dnyepropetrovszkban jobbak a mutatók.

     Budapestnek 31%, Dnyeprnek pedig 29%.

       Ezek a legjobb mutatók az egész VILÁGON!

Szerdán pedig az Idő Sugara, a 24. lesz. A Program a Fény Tér megteremtésére befejeződött. A továbbiakban a Szellemi és fizikai egészséggel foglalkozunk. Felix Mester, 2015.05.19.

    Köszönöm Mindenkinek a köszöntéseket.

      Felix Mester, 2016.11.10

       REZONÁTOROK

       1-12. Sugárhoz: Sugaranként oldalt a Menüben  13-133. Sugárhoz: oldalt a Menüben

      Поздравляю всех жителей Венгрии с праздником ПАСХА! Желаю Всем здоровья и счастья! ФМ, 2017.04.14.

    A SZERVEZET ÖREGEDÉSÉNEK PROBLÉMÁI!!! 

 http://fenyoldal.hupont.hu/99/fiatalodas

Érdekes információ     

A FÖLD CSAKRÁI

MULADHARA  – Peruban található az Uaskaran hegy felett.

  1.  SVADHISTHANA  –  Indiában található, Taj Mahal városa (vagy Angolában Luanda)?
  2. MANIPURA  –  Egyiptomban található, Luxor város;
  3. KÖZPONTI  –  Izraelben található, Jeruzsálem város;
  4. VISHUDHA  –  Oroszországban található a Bajkál tó felett, Kelet-Szibéria Irkutszk város közelében;
  5. ADZSNA  –  Kirgizisztánban található. Issyk-Kul tó;
  6. SAHASRARA  –  Japánban található. Fudzsi vulkán hegy.

Célszerű ezen helyekről képeket szerezni és megjelölni elhelyezkedésüket a Világ fizikai térképén. Miért kell ez?! A saját csakrákkal összehangoláshoz és igazításhoz. A rezgés frekvenciáknak az ember nyitott csakráinál összhangban kell lenniük.  Felix Mester, 2019.01.01.    

Ma a szeánszon (11. Sugár) megmutatták nekem, hogy Budapest és Dnepr felett az éter síkon léteznek már a hatalmas, mint a Tadzs-Mahal Indiában, szent lakóhelyek (kolostorok). Ilyenek lesznek mindenhol, ahol a Fény Tér rögzítésre került. Ez a magyarok érdeme is, nem mindenkié természetesen, és az ő Laolijaiké. Felix Mester, 2019.01.18

Mostanság a szeánszokon sok minden kardinálisan megváltozott. Körülbelül 10 perccel a szeánsz kezdeteként megadott időpont előtt kezdem a szeánszot és aktiválom a Tűz Őselemet. Ez melegséget teremt a Központi csakrában és az étertestben. Nagyon érdekes, hogy a Mindenség Központi Szellemi Napjához kapcsolódáskor közvetlenül leereszkedik valaki a Fény Angyalai közül az égő Nap hátterén vagy maga Uriel Arkangyal és elvégzi a bekapcsolást.  Szép és érdekes!  Kérést intézek a Világ Anyjához, hogy aktiválja az összes csakrámat és testemet. Nagyon érzékelhető. Természetesen én az összes pácienst bekapcsolom és személyes figyelemmel kísérem őket. Az energiákkal mindig sok művelet van és különbözőek. Összességében az ügyeink helyes irányban haladnak. Felix Mester, 2019.01.17.

budapest_190116.jpg

 Budapest, 2019.01.16-án 16:30-kor

01.16-án 16.30-kor szeánszot tartottam a Szent Szellem 9. Aspektusával. Ez az emberek, angyalok és elementálok Egységének, Testvériségének és Együttműködésének Sugara. A szeánsz nagyon hosszú és energiával telített volt. Ebben az időben is közvetlen és oda-vissza kapcsolat történt a Földfeletti Fény Hierarchiával, az Intergalaktikus Hierarchiával valamint minden rang angyalaival. Mindez a szeánsz munkamenete szerint. Talán ez valahogyan kihatott a különös gyűrű kialakulására Budapest felett. Általában az angyalok ilyen esetekben körbe sorakoznak és mintha táncolnának. Ezeknél a kapcsolatoknál én energetikai formációkat láttam torusz (körgyűrű) formában. Érdekes az időbeli teljes egybeesés. Felix Mester, 2019.01.19.

TOVÁBBI PROGRAMOK !

01.21. hétfőn a 12. Sugár, a Harmónia és Rend Sugara lesz, szerdán 01.22-én pedig a 13. Sugár. Felix Mester, 2019.01.20.

Csütörtökön 10. Sugár, pénteken pedig a Szent Szellem 11. aspektusa! Felix Mester, 2019.01.16.

01.14. hétfőn gyógyítás lesz és Tűz Őselemi energia, 01.15. 8. Sugár, 01.16. pedig a Szent Szellem  9. Aspektusa. Felix Mester, 2019.01.12.

Létezik a boldogság formulája:  «KÍVÁNOK MINDENKINEK, MINDENKINEK, MINDENKINEK BOLDOGSÁGOT, BOLDOGSÁGOT, BOLDOGSÁGOT!»  Ez az egyszerű mondat, amelyet minden reggel ki kell mondani, lehetővé teszi rendben tartani a manipura és muladhara csakrákat. Blokkolja főleg az ingerlékenységet és egoizmust, a leggyakoribb «barátainkat». Próbálják ki magukon ! Hogy van a pácienseink egészsége. Érzékelik az energiákat?  Felix Mester, 2019.01.11.

A BOLDOGSÁG formula alkalmazása.  Ha van Önnek olyan személy, akivel jó kapcsolatot kíván teremteni, vagy garantáltan megbocsátani szükséges valakinek: 1. Koncentráljon ennek a személynek a képére. 2. A képre koncentrálva ismételje a boldogság formulát. «KÍVÁNOK (a konkrét személynek) BOLDOGSÁGOT, BOLDOGSÁGOT, BOLDOGSÁGOT» és ismételje a formulát néhány percig. Idővel a kapcsolatoknak javulniuk kell. De ezt a rituálét szükséges néhány alkalommal elvégezni. Lehet fotót használni. A legjobb, ha az adott személy FényPontjára koncentrálunk. Felix Mester, 2019.01.16.

01.10. csütörtökön és 01.11. pénteken a 6. és 7.k Sugarak lesznek! Felhívom az Önök figyelmét!!! A Szent Szellem Sugarai energiáinak haszna akkor lesz nagyon nagy, ha ezeknek az energiáknak a megkapása után Önök meg tudják tenni, hogy nem nyilvánítanak meg az életben démonikus viselkedési modelleket, amelyek blokkolják a csakrák működését. Én korábban megadtam azokat. Kérem ellenőrizzék azokat és frissítsék fel az emlékezetüket. Ha szükséges újra megadom azokat. Jelezzék. Felix Mester, 2019.01.09.

Kicsi, de érdekes információ. Az ember teljes egyéni Karmája a mind a 12 Sugár szerinti egyes összetevők összegéből áll. Ha valakinek problémái vannak, akkor mindennél valószínűbb, hogy azok karmikusan a legjelentősebb Sugár karmájában vannak. Ezért érdekes az ember számára, honnan vannak a problémák. Ehhez meg kell vizsgálni a karmikus és kauzális energiák állapotát vagy egyensúlyát minden Sugárra. Ez egyszerű eljárás. Szükséges inga és 0—100%-os skála. Kérdés Mária Anyához: «megtudhatom a karmikus energiáim egyensúlyát az 1-ső Sugárnál?»  A válasz mindig igenlő lesz. Vegyék az ingát és határozzák meg. A karmikus energiák mutatói a legtöbbeknél  az  50-75%, a pozitív (kauzális) energiákéi pedig a 25-50% tartományban lesznek. Próbálják, gondolkodjanak, ne lustálkodjanak. Felix Mester, 2019.01.07.

Holnap a szeánsz Tűz Őselemi energiával lesz. Valószínüleg mindenkinek melege lesz! Kedden a 4. Sugár lesz, szerdán pedig az 5. Sugár. Felix Mester, 2019.01.06.  (Az időpontok: hétfő, szerda: 16 órától, kedd, csütörtök, péntek: 17 órától)

Kérem az Olvasókat, küldjék át e-mailben a Föld csakráinak képeit, mi pedig a honlapra tesszük. Szerdán, csütörtökön és pénteken az 1., 2. és 3. Sugár lesz (szerdán 16 órától, csütörtökön és pénteken 17 órától). Felix Mester, 2019.01.02.

2019.01.02-án szerdán 16 órától 1. Sugár lesz. Mindenkivel, aki egyéni kezelésre jelentkezett kezdem a munkát és dolgozni fogok keddenként, csütörtökönként és péntekenként is magyar idő szerint 17 órától. Így lesz egész januárban. Megpróbálom rendbehozni mindenkinek az energetikáját, akkor pedig majd meglátjuk. Lehet, hogy január végére sikerül. Tanács mindegyik páciensnek: 1. A szeánsz kezdete előtt aktiválni kell a FényPontot és kapcsolódni az enyémhez. (http://fenyoldal.hupont.hu/15/fenypont-aktivizalasa) 2. Kapcsolódni kell a Mindenség Központi Szellemi Napjához. Egyszerűen csak meg kell kérni erre Uriel Arkangyalt «Ó Uriel! Tégy engem a Te elektron jelenléteddé, az éjjel és nappal fényesen ragyogóvá. Tégy engem a Központi Nap mágnesévé és energiáinak vezetőjévé! Alkosd meg az ívet, amelyen át a te Szíved szent lángjának köszönhetően a mindenható Isten áramai leáramlanak a Földre.» Fontos a kérést megvalósítani, én pedig bekapcsolom. A magam számára én ezt naponta csinálom. A hatás kolosszális. Felix Mester, 2018.12.29.

A jövő héten gyógyítás lesz, de nagy mennyiségű Tűz Őselemi energiával!  Felix Mester, 2018.12.20.

A jövő héten a 24. Sugár, az Idő Sugara lesz. Az Időnek a következő fajtái vannak: jelen, múlt, jövő, kezdő, belső és külső. Az Idő Energia a Mindenség építőanyaga. Minden Idő energiából van.  A gyógyításhoz ez nagyon jó energia. Formálják meg hétfőre a saját ÁLOM képüket, azaz milyenné akarnak válni a jövőben. Megpróbáljuk ezt megvalósítani. Felix Mester, 2018.12.13.

Ezen a héten a honlap látogatóinak létre kell hozniuk egy álomképet. AZAZ magukat fiatalnak, szép szemekkel és szellemi tökéletességre törekvőnek kell képzelni!!! Jobb fotókat találni. A jövő hétfőtől pedig a 24. Sugár, az Idő Sugara lesz és ezt a képet mi a Karma Uralkodói és Mária Anya segítségével igyekszünk életre kelteni. Felix Mester, 2018.12.09.

12.10. hétfőn  az 53. Sugár, a Prioritás Sugara lesz. Színe: indigó ezüst, lila sugárzással. 12.12-én az Öntökéletesítés Sugara. Az energia színe:  ezüst ibolya, szivárványos sugárzással!  Felix Mester, 2018.12.07.

12.03-án és 05-én gyógyítás lesz. Ne feledkezzenek el a FP-ról és végül terjesszék szét az energiákat a szervezet csakráiban és sejtjeiben. Felix Mester, 2018.11.30.

11.26-án az 50. Sugár, a  Szellemi Keresztség Sugara lesz. Színe: fehér, arany és bíbor sugárzással. 11.28-án az 51. Sugár, az Arányosság Sugara lesz. Színe: ezüstös-bíbor zafír sugárzással.  ÚJ MANTRA:  ОМ  JАААМ  JАААМ  АGNYI  VAJJU  RАМ. 15-20 percig kell mondani ezt a mantrát. Ez lehetővé teszi a legrövidebb kozmikus időn belül megtisztítani az éter testet, életre kelteni és szélesíteni az immunrendszer gyógyító lehetőségeit !!!  Felix Mester, 2018.11.23.

10.19. a 47. Sugár, a Szeplőtelen Fogantatás (megtermékenyítés) Sugara lesz. A Sugár színe smaragdos-arany rózsaszín sugárzással. 10.21. a 48. Sugár, az Isteni Bátorság Sugara lesz. A Sugár színe zafíros-rózsaszín aranyos bíbor és ibolya sugárzással!                                                                                                                                                                                                                                      ÚJ. Mantra a Föld őselemi energiával való munkához: ОМ LАААМ LАААМ RА RUМ RАМ HАА ОМ. A mantra napi mondása 15-20 percen keresztül lehetővé teszi a Föld Elem és Őselem Isteni Irányítóinak megszabadítani az elementális (fizikai) testet minden negatívumtól és összhangba hozni a Paradicsomi Kert rezgéseivel. Nagyon segít a betegségekből kigyógyulásban. A mantrát minden nap kell mondani egy hónapon keresztül vagy tovább. Felix Mester, 2018.11.15.

 Hétfőn és szerdán gyógyítás lesz! Felix Mester, 2018.11.11.

   NAGYON FONTOS

   Minden meditáció-szeánsz befejezése után szükséges két utasítást tenni:  

  1. Az egész új energia szétterjed bennem a csakráimban (és felsoroljuk a 12 alap csakrát).

    2. Az egész új energia szétterjed bennem a szervezetem minden sejtjében.

   Ezt a két utasítást, vagy egyet közülük feltétlenül meg kell tenni bármely energia-felvétel után vagy energiával való munka végeztével különben az összes új energia azonnal elmegy. Felix Mester, 2018.10.23.

10.29. és  10.31. a 45. Sugár, az Isteni  Gyöngédség Sugara lesz, a Sugár Színe kristály-fehér arany sugárzással, és a 46. Sugár, az Isteni Esküvő Sugara, arany-kristály színű karmazsin sugárzással. Ne feledkezzenek meg az ajánlásaimról. Felix Mester, 2018.10.28.

  10. 22. és 10.24. megismételjük a 43. és 44. Sugarat. Isteni Boldogságot és Egyensúlyt kívánok Önnek. Felix Mester, 2018.10.18.

  Hétfőn és szerdán gyógyítás lesz! Felix Mester, 2018.10.12.

Október 1-én és 3-án a 43. Sugár, az Isteni Boldogság Sugara lesz és a 44. Sugár, a Tökéletes Egyensúly Sugara. Kérem, ne feledkezzenek el a FényPontról. Hangolják és aktiválják őt a szeánszok előtt. Felix Mester, 2018.09.27.

Hétfőn a 41. Sugár, a Nagy Nőiség Sugara lesz, szerdán pedig a 42. Sugár, a Nagy Férfiség Sugara! Felix Mester, 2018.09.21.

   ELEMENTÁLOK

                           http://fenyoldal.hupont.hu/98/elementalok

 A JÖVŐ HÉTEN ---- Gyógyítás. Felix Mester, 2018.09.13.

09.10-én a 37. Sugár, az Isteni Bizalom Sugara lesz, 09.12-én pedig a 40. Sugár, a Megvilágosodás Sugara. A meditáció első 10 perce alatt Önök közvetlenül a Mindenség Központi Szellemi Szívébe juthatnak. Az érzékelések nem a megszokottak lehetnek. Felix Mester, 2018.09.06.

09.03. hétfőn a 34. Sugár, az Isteni Kezdeményezés Sugara, 9.05-én pedig a 36. Sugár, az Isteni Irgalom Sugara lesz. Felix Mester, 2018.09.02.

Adok néhány megjegyzést. Mostanság sokat beszélnek a HELYES vagy EGÉSZSÉGES életmódról.  Ezalatt az étrendet, testmozgást, nyugalmat és ilyesmiket értenek. Az ember 80% -a víz. A víz könnyen felvesz mindenfajta szóbeli és mentális információt, azaz gondolatokat, emóciókat, érzelmeket, szavakat és magától értetődően mindazt, amit Önök hallanak.  Ez azonnal tükröződik az Ön vizének (folyadékának) minőségén, az aurán, a csakrák állapotán és a teljes energetikán összességében. Úgy gondolják, hogy a gondolatok hatnak leginkább az Ön vizének minőségére és ezért az egészségre is. Sérült csakráknál a helyzetet orvosolni nem lehetséges és az Ön folyadékminőségének rendbetétele szintén nem lehetséges, ugyanúgy, mint az egészségé sem.    Ezért tartok hetente 2 szeánszot, az Ön energetikája normál állapotának fenntartására. Ha a csakrák rendben vannak, akkor meggyógyítani az embert nem nehéz, ha megbetegszik. Természetesen démonok vannak, és ők folyamatosan provokálják az embereket. De hiszen ez így is van rendjén?! Végülis az emberek a szülei a démonoknak, akik a negatív emóciókon keresztül szereznek maguknak táplálékot. Vámpírolják az embereket. Ha 40 napig nem végez semmi negatívat a gondolataiban, cselekedeteiben és emócióiban, akkor az Ön által szült démonok éhen pusztulnak. Gondolkozzanak el azon, amit Önöknek mondtam. Felix Mester, 2018.08.24.

  Hétfőn és szerdán gyógyítás lesz egész augusztusban. Felix Mester, 2018.08.03.

   Hétfőn és szerdán gyógyító szeánsz lesz. Felix Mester, 2018.07.28.

Hétfőn a 32. Sugár, az Isteni Integráció Sugara lesz. A Sugár színe bíbor-aranyos-smaragd,  07.18-án pedig a 33. Sugár, a Teremtő Kezdetek Mindenegysége Sugara lesz. Az energia színe rubinos-zafír. Felix Mester, 2018.07.13

Szerdán gyógyító szeánsz lesz. Felix Mester, 2018.07.10.

Hétfőn és szerdán gyógyítás lesz és őselemi energiákkal és laolikkal munka. Felix Mester, 2018.06.30.

06.25-én a Szent Szellem 29. aspektusa, a Diadalmas Egyetemes Egyház Sugara lesz. 06.27-én pedig a Szent Szellem  31. aspektusa, a Szellemi Szabadság és Szabad Szellemi Választás Sugara. Felix Mester, 2018.06.21.

06.18-án a 27. Sugár, az Isteni Identitás Sugara lesz, 06.20-án pedig az Örök Fiatalság Sugara. Felix Mester, 2018.06.16.

 06.11. hétfőn gyógyító szeánsz lesz, szerdán pedig a 26. Sugár, az Isteni-megvalósulás és Új Világrend Sugara. Felix Mester, 2018.06.09.

  06.04-én a Szent Szellem 23. Aspektusa a 23. Sugár lesz, 06.06-án pedig a 24. Sugár, az Idő Sugara ... (folytatás következik) Felix Mester, 2018.06.02.

 Szerdán a 22. Sugár, a Teleportáció Sugara lesz. «folytatás»: a Bindu csakrát aktiválja a mantra: OM  vagy ОМ-PADME-МАNI-HUМ.... Felix Mester, 2018.05.27.

   05.21-én a 20. Sugár lesz, az Isteni öröm Sugara, 05.23-án pedig a forma Átalakítása Sugara. Emlékeztetek a Bindu Csakrára. Ő a fej tetején található. Az indiai jógik őt «shikha»-nak nevezik. Ez rejtett karmát jelent, …   Felix Mester, 2018.05.18.

   Úgy tűnik nekem, hogy a honlapunkból minden magyarnak elege van. Ideje MODERNIZÁLNI és BEZÁRNI, kérdezem. Nincs-e itt az ideje befejezni. Én dolgozni természetesen fogok, de másképpen és csak azoknak, aki kívánja, értékeli és megérti. Felix Mester, 2018.05.07.

  Hétfőn 18. Sugár, szerdán 19. Sugár lesz Felix Mester, 2018.05.13.

     TALÁLKOZÓT szervezünk!

    Jelentkezni 2018.04.20-ig lehet névvel, telefonszámmal e-mailben. 2018.04.15.

05.21-én a 20. Sugár lesz, az Isteni öröm Sugara, 05.23-án pedig a forma Átalakítása Sugara. Emlékeztetek a Bindu Csakrára. Ő a fej tetején található. Az indiai jógik őt «shikha»-nak nevezik. Ez a karma rejtélyeit jelenti, melyek a lélek előző megtestesüléseiből jönnek. A bindu szót «megosztás»-nak fordítjuk.  A Lélek bármely embernél nemtelen. A bindu az a hely, ahol az egy yin-yang-ra hasad és az ember nemet kap. A bindu az a pont, amelynek nincsenek méretei. A bindu dimenzió nélküli központ  és a végtelen Tudat és üresség és NEM VALAMI. Ugyanakkor ez az Abszolút teljesség és tiszta Tudat is. A bindu az élet vize, amely a Szahaszraraból ered amrita (nektár) formájában. Elvileg a bindu az ember energetikai köldöke. A bindu csakra lehetőségei teljességgel korlátlanok. A Mindenség minden objektumánál van bindu. Ez az univerzum alapja. A bindun keresztül történik a kapcsolat a Kozmosszal. Csak a bindun keresztül lehetséges a Tudat evolúciója és szélesítése. (Folytatás következik)  Felix Mester, 2018.05.18.

05.07-én gyógyító szeánsz lesz. Felix Mester, 2018.05.06. 21h

05.02. szerdán gyógyító szeánsz lesz és a Föld, Víz, Levegő és Tűz őselemi energiákkal foglalkozás. Felix Mester, 2018.04.29.

04.23. hétfőn a Szent Szellem 16. Aspektusa, a Mindent-átfogás és Jóakarat Sugara lesz,  04.25-én pedig a 17. Sugár, a Könyörület Sugara. Felix Mester, 2018.04.22.

04.16-án hétfőn az Ihlet Sugara (14.) lesz, 04.18-án pedig a Szent Szellem 15. Aspektusa, a Kezdetek Áldozatos Szeretete Sugara. Felix Mester, 2018.04.14.

04.11-én szerdán a Szent Szellem 13. aspektusa lesz. Az Oktáv befejezésének Sugara. Az Ezüst Csakra dolgozik. Ő a fej felett 40 cm-rel található. Van még Arany Csakra is. A fej felett 1 m-rel helyezkedik el. Az Ezüst Csakra messze nem mindenkinél aktív. Aki aktiváltatni akarja, küldje át a vezeték és keresztnevét e-mailben. Csak úgy konkrét adresszálás nélkül nem aktiválható.  A 13-as Sugár színe ezüstös sötét, majdnem fekete, de ezüsttel. Felix Mester, 2018.04.04.

Hétfőn 04.02-án a Szent Szellem 11. Aspektusa, az Isteni Felismerés és Isteni Valóság Sugara lesz. 04.04-én a Szent Szellem 12. Aspektusa, az Isteni Harmónia és Isteni Rend Sugara lesz. Felix Mester, 2018.03.31.

03.26-án a 9. Sugár, a Szabadság, Testvériség és Együttműködés Sugara lesz, 03.28-án pedig a 10. Sugár, az Isteni Győzelem és Dicsőség Sugara lesz. Felix Mester, 2018.03.25.

03.19-én a Szent Szellem 7. Aspektusa, a Szabadság és Transzmutáció Sugara lesz, 03.21-én pedig a Szent Szellem 8. Aspektusa, az Alkotás és Átalakítás Sugara. Fordítsanak figyelmet a Szvadhiszthana (7.) és Quan Jin (8.) csakrára. Felix Mester, 2018.03.17. 23:53

03.12-én a Szent Szellem 5. Aspektusa, a Szellemi Gyógyulás Sugara lesz. 03.14-én a Szent Szellem 6. Aspektusa, a Béke és Szolgálat Sugara lesz. Koncentráció a FényPontra, Adzsna csakrára (5. Sugár) és Manipura csakrára (6. Sugár). Ne feledjék, hogy az 5. Sugár Archaeája Mária Anya. Felix Mester, 2018.03.08. 21:22

03.05-e hétfőn a Szent Szellem 3. Aspektusa, a Szeretet Sugara lesz. Kérek figyelmet fordítani a Központi és Anahata csakrákra.

03.07-én a Szent Szellem 4. Aspektusa, a Tisztaság és Szentség Sugara lesz. A Muladhara csakra.

Ne feledkezzenek meg a FényPontról és az Idő csakráról.  Ez az alapja és értelme az ember egész életének.  A Sugarakkal való munka során vizualizálják a Kauzális testet. Koncentrikus körök formája van a Szent Szellem Sugarainak színével. Felix Mester, 2018.03.02.

Néhány tanács:  1. Amikor az OM mantrát mondja, szükséges annak kimondása mellett felemelni az energiát a test elülső részén a Muladhara csakrától a Vishuddha csakráig azután rögtön átmegyünk a Bindu csakrába, abból az Adzsnába a homlokon, Vishuddhába a gerincen és a gerincen leengedjük az energiát a Muladhara csakrába. Felix Mester, 2018.03.04. 23:04

Hétfőn 02.26-án a Szent Szellem 1. Aspektusa, szerdán 02.28-án pedig a Szent Szellem 2. Aspektusa lesz. Felix Mester, 2018.02.24.

Az Idő – az energia mozgásának folyamata, amely tükrözi a térbeli gondolat információváltozásait a Világmindenség és Létezés új modelljeinek építésénél és a meglévők fejlesztésénél.

Az Idő élő és értelmes erő. Az idő a Létezés minden pontjában létezik és az ő részecskéjét képezi.

Az Idő minden ilyen részecskéje a saját szubjektív megnyilvánulásának és fejlődésének lehetőségével bír.

Az objektív valóság a Végtelenség minden isteni-megnyilvánulású lénye számára az Isteni Tervek és az Idő Hierarcháinak aktív akarata figyelembevételével alakul.

Az Idő Angyalai és az elementál szellemek, gremlinek az ő saját vezetőik akaratának közvetlen végrehajtói.

A gremlinek szorosan együttműködnek az élet minden formájával az ásványoktól az emberig biztosítva az ő egyedi ciklusaik fejlődését és elősegítik az ő tudatuk információs és rezgés fejlődését.

Minden, ami megnyilvánult ebben a világban, a Végtelenség minden világában és szférájában, az kicsapódott-kristályosodott Idő energia.

Sőt, minden elem alapja az Idő! Az EVOLÚCIÓ – a saját belső Krisztus az Időben megnyilvánításának képessége. Felix Mester, 2018.02.20.

Adok két mantrát az Idő energia aktivizálására:  ОМ RАААМ  ZIJE  HОR LАHSZ!  ОМ МА  LHА МА ОМ! Az Idő csakrára illetve FényPontra koncentráláskor szükséges ismételni ezeket vibráció megjelenéséig az Idő csakrában. A 24. Sugár szeánszainak ideje alatt ismételjék gyakrabban. Felix Mester, 2018.02.21.

Február 19. és 23. között egész jövő héten csak a 24. Sugár, az IDŐ Sugara lesz. Ez a Sugár ideális antioxidáns és lehetővé teszi a karma lényeges megtisztítását. Feltétlenül megtisztításra kerül az összes csakra és test. Hétfőn és szerdán 16.00 órától, kedden, csütörtökön és pénteken 17.00 órától. Felix Mester, 2018.02.15.

A Központi csakra közepén található az Idő csakra. Az Idő Energia ideális antioxidáns és jelentős hatással bír az ember életének hosszára. A fő akadály a LUSTASÁG! Idézem az Idő csakrát aktivizáló mantrát. Őt az «Örökkévalóság Arany Bárkájának»  is nevezik:    

«Örökkévalóság Arany Bárkája»

Ó, Örökkévalóság Arany Bárkája,

A szívben rejtett, a titkos központban,

Ússz, a Szellem kemény kezével vezetve,

Az Idő hullámain, a Feledés Körét kerülve,

A lét pontjába, hol az ok megjelent,

A Lékeknek kemény leckéket kiváltva

A világ Jelenének nevezett Valóságba,

Hogy le tudja tenni terheit

A szubjektív tudat alakulásával

Az Isteni Terv teljesítéséért,

A Szeretet megvalósításáért.»

Felix Mester, 2018.02.18.

Ezt a mantrát a szeánszok előtt szükséges 7-szer szóban elismételni. Ennek során figyelmünket a FényPontra (FP) koncentráljuk. Az Idő Csakra, illetve az Örökkévalóság Arany Bárkája és a FP a szív közepén találhatóak. Lényegében az ember a Földön a FényPonton át teljességgel vezérelt és az Idő csakra által irányított. Az egész Karmikus program az Idő Csakrán át megy az Idő energia által.   Felix Mester, 2018.02.20.

Hétfőtől péntekig a szeánszok naponta vannak. Kedden, csütörtökön és pénteken a szeánszok 17 órakor kezdődnek. Különös figyelmet kapnak a gerinc, szív, máj és hasnyálmirigy. Felix Mester, 2018.02.11.

Két hétig 2018.01.29-étől kezdve szombat és vasárnap kivételével minden nap tartok szeánszokat. Keddenként, csütörtökönként és péntekenként, azaz 30., 1., 2. és 8., 9-én a szeánszok magyar idő szerint 17 órától kezdődnek. A rontást a január 30-i szeánszon veszem le.  Felix Mester, 2018.01.27.

Újévig csak gyógyító szeánszok lesznek. Felix Mester, 2017.11.29.

 Hétfőnként és szerdánként. Felix Mester, 2017.12.05.

  Hétfőn az 5. Sugár lesz, szerdán pedig a 6. Sugár. Felix Mester, 2017.09.24.

Hétfőn, 09.18-án a 3. Sugár, a Szeretet Sugara lesz, 20-án pedig a Szent Szellem 4. Aspektusa, a Tisztaság és Szentség Sugara.             Felix Mester, 2017.09.14.

Hétfőn a Szent Szellem 1. Aspektusa, a Hit, Akarat és Hatalom Sugara lesz. Vishuddha Csakra. Megismételjük az első 13 összes Sugarat, utána megyünk tovább. Időnként nem működik a számítógépem és a javítására egyszerűen nincs pénz. Így várom a boldog pillanatot, amikor valaki ajándékba megjavítja. Ezért a hosszabb hallgatások.

Szerdán, 13-án a Szent Szellem 2. Aspektusa lesz. A Bölcsesség Sugara. Szahaszrara Csakra. Felix Mester, 2017.09.08.

  08.07-én és 08.09-én az Idő Sugara lesz.

   A Szent Szellem 24. Aspektusa. Ennek a Sugárnak az energiái ideális antioxidánsok és a szervezet megfiatalodásához vezetnek.

   8.14-én, hétfőn a Szent Szellem 117. Aspektusa, a Szellemi Gyógyítás Sugara lesz.

     Felix Mester, 2017.07.31., 2017.08.06.

     Ma és szerdán 08.02-án gyógyító szeánsz,

   hétfőtől 08.06-ától Sugarak.

     Felix Mester, 2017.07.31.

     Hétfőnként és szerdánként GYÓGYÍTÓ szeánszok.

      Felix Mester, 2017.07.05.

                         Egyeztetés alapján: egyéni diagnosztika, kezelés.

       2017.06.05. hétfőtől GYÓGYÍTÓ szeánszokat tartok NAPONTA. Hétfőn és szerdán 16-17 óráig, a többi napon 19. órától kezdődően,   egész hónapban.

     Felix Mester, 2017.06.03.

       Tisztelt Honlaplátogatók,

   Kedves Barátaim!

A Honlapunk 2010. elején készült és az azóta eltelt idő folyamán az Önök részvételével Fény Teret teremtettünk Budapest felett, 27%-ra (!) csökkentettük az involúciós egregorok hatását, rengeteg Sugár Energia és Gyógyító kezelést tartottunk. A Honlapon sok mantra és gyönyörű imák állnak az Önök rendelkezésére, magyarra fordítva.

A 7 év folyamán az ehhez szükséges eszközök teljességgel általam, a fordító és a honlapszerkesztő által lettek biztosítva.

Annak érdekében, hogy megőrizzük és fejlesszük a Magyarországon elért eredményeket szükséges az eddig végzett munkát továbbra is folytatni és erre mi továbbra is készek vagyunk. A nyolcadik évtől azonban szükséges, legalább bizonyos mértékben, kölcsönösséget és kompenzációban részvételt megvalósítani a programjainkon résztvevők részéről is az ő lehetőségeik és szabad döntésük szerint.

Ennek megvalósításával válhatnak újra elérhetővé a honlapon a programok és a közlemények magyarra fordítva.

«Önök mindannyian az emberiség Evolúciója ISTENI munkatársaivá kell hogy váljanak. Mert azt, amit mi teszünk az interneten, korábban senki nem csinálta» !

Várom a jelentkezését mindenkinek, aki kész a kölcsönös együttműködésre. Felix Mester, 2017.04.15.  

По понедельникам и средам будут в марте и апреле только сеансы целительства! Пожалуйста. М, 2017.03.27. 

    Первые 2 недели в мае будет целительство. М, 2017.04.29. 

           В понедельник будет 116 Луч Успеха и Удачи. M, 2017.02.22.

Выслал картинки. Среди них есть чаша целительства изумрудно – малахитового цвета Она огромная. Внутри чаши энергии 5-го Луча. Она похожа внутри на бассейны как в банях СЕЧЕНИ!!! Если мысленно туда погрузиться и призвать Мать Марию то можна подлечить нервы и избавиться от болезней многих. Попробуйте!  M

   В среду 22.02 Будет Целительство и работа со стихиями Земли, Воды, Воздуха и Огня. М, 2017.02.20.

В понедельник  02.20 будет 114-й Аспект Святого Духа Луч Божественного Обобщения! Луч Обобщения является основой Единения, Сотрудничества и Сотворчества, как следствие – и самой Эволюции, даруя возможность каждой сущности, которая обладает Внутренним Светом Присутствия Я Есмь, в  момент соприкосновения с полями-сознаниями другого существа вместить его опыт и уникальность Пути.

Божественная суть Луча --- это дар видения Единства Божественного Света во всех формах и состояниях проявленного мира           

Божественные качества Луча создают возможность и открывают перспективу ускоренного эволюционирования посредством просветления всех тел Присутствия и увеличения Внутреннего Света.                                                                                                                                                                                      Энергии, которые препятствуют активности 114-го Луча: осуждение, обида, зависть, ревность и низший личностной эгоизм.                                                                                                                      

Главное ПРАВИЛО И УСЛОВИЕ ЭВОЛЮЦИИ ----- Благо от Вечности получает только тот, кто является истоком БЛАГОИЗЛУЧЕНИЯ для пространства своего активного Присутствия.  Цвет Луча: чёрно-фиолетовый с радужной радиацией М, 1017.02.14.

В центре Центральной чакры находится чакра Времени. Энергия Времени идеальный антиоксидант и существенно влияет на длительность жизни человека. Главное препятствие ЛЕНЬ! Привожу мантру для активизации чакры Времени. Её ещё называют «Золотой Ковчег Вечности»     

« О, Вечности Ковчег Златой,

Сокрытый в сердце, в центре сокровенном, 

Плыви, ведомый Духа твёрдою рукой, 

Пo волнам Времени, минуя Круг Забвенья,

В ту точку бытия, где явлена причина,

Повлекшая суровые уроки для Души в Реальности, что именую Настоящим мира,

Дабы смогла отдать свои долги 

Преображеньем субъективного сознанья во имя исполнения Божественного Плана,

Во имя воплощения Любви.» M, 2017.02.15.

В среду 02.15 будет 115-й Аспект Святого Духа Луч Одухотворения. Это Луч Сознания Вашего Божественного Учителя. Он позволяет Вам делитьс%

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 94
Heti: 168
Havi: 1 917
Össz.: 174 979

Látogatottság növelés
Oldal: Mechkan Felix Energiák Mestere
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »