FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


  913607973_m.jpg

    

A Tér tisztítása, energetikai előkészítése

„Sugallat a térbeli Jelenlét tisztítására”

A magasztos Isteni Jelenlét nevében és nevével, ÉN VAGYOK magamban és az egész emberiségben, az ÉN saját Szent Krisztusi Énem, és az egész emberiség Szent Krisztusi Énjei nevében

Szólítom a Tökéletes Elektron Jelenlétet és a Tudat Sugarait: Szeretett St. Germain Urat és Porcia Istennőt, Szeretett Zadkiel Arkangyalt és Szent Ametiszta Arkangyalait és az Ő éneklő, Transzmutáló, Ibolyaláng angyalainak seregeit, Arktur Elohimot és Viktória Eloit, Szeretett Omritaszt az Ibolya Bolygó Urát, A Tűz elem Urát, Oromászisz Herceget, és a Fény minden hatalmas erejét, amelyek a Hierarchia Hetedik sugarával dolgoznak Bolygónk érdekében!

Ó, szeretett Mihály Arkangyal, és Asztrea Eloi és angyalaik seregei és elementáljaik a Kékszínű Láng Kardjaival és a Tisztaság Köreivel! Előre a Transzmutáló Tűz angyalaival, hogy megerősítsék a Kék Lángot ott, ahol azt kérem az ÉN VAGYOK Szent jelenléte jogán!

*Töltsétek fel Ibolya Tűzzel … (ezt az oltárt, szobát, lakást, házat, templomot, Budapestet (adott várost), Magyarországot, kontinenst, Föld Bolygót, (azt a helyet, amely tisztítást igényel), amíg Isten akarata meg nem nyilvánul.*  (9x)

Köszönöm Nektek, és örökké hálás vagyok mindezért és minden egyéb azonnali válaszért, amely kérésemre a Fénytől érkezik, az ÉN VAGYOK Legszentebb Isten nevével! ÁMEN és ÁMEN!

 

„Sugallat a térbeli Jelenlét feltöltésére az Isteni Béke energiáival”

A megtisztított teret a „Béke Arany Balzsamával” töltjük fel

A magasztos Isteni Jelenlét nevében és nevével ÉN VAGYOK magamban és az egész emberiségben, az ÉN saját Szent Krisztusi Énem, és az egész emberiség Szent Krisztusi Énjei nevében

Szólítom a Tökéletes Elektron Jelenlétet és a Tudat Sugarait: Szeretett Keresztelő Szent Jánost és Szu-Csi Úrnőt, és a Bolygó számára a Béke Lángját őrző Hierarchia Bíborszínű Szív Testvéreit,

Szeretett Uriel Arkangyalt, és Arche Aurórát és arany-rubin ruhájú angyalaik seregeit,                                                                                      Mira Elohimot, Alohi Eloit és az Isteni Béke Seregeit, és a Világegyetem nagy erőit, amelyek a Hierarchia Hatodik sugarával dolgoznak Bolygónk érdekében!

Ó, szeretett Sámuel Arkangyal, és az Irgalom Arkangyala, és a Szeretet Fényét a Bolygónkra hozó angyalok seregei! A hatalom nagy erejével erősítsétek a Béke Láng tökéletes Isteni ragyogását, ott, ahol ezt kérem, az AZ VAGYOK Szent jelenléte jogán, amely bensőségesen rejtve van az én szívemben!

*Töltsétek fel a „Béke Arany Balzsamával … (ezt az oltárt, szobát, lakást házat, templomot, Budapestet (adott várost), Magyarországot, kontinenst, Föld Bolygót, (azt a helyet, amelyet kitisztítottam), amíg Isten akarata meg nem nyilvánul. *  (9x)

Köszönöm Nektek, és örökké hálás vagyok mindezért és minden egyéb azonnali válaszért, amely kérésemre a Fénytől érkezik, az ÉN VAGYOK Legszentebb Isten nevével! ÁMEN és ÁMEN!   

    

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 94
Heti: 161
Havi: 1 910
Össz.: 174 972

Látogatottság növelés
Oldal: TÉRTISZTÍTÁS
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »