FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


  913607973_m.jpg

 

Világ Anyja Felhívása az emberiséghez

Három alapvető szabály, amely az emberek kölcsönös kapcsolatát szabályozza az angyali és elementál életformák képviselőivel.

Első szabály: földi léted minden körülményei között Törvényesen cselekedj, a vezérlő Szabályokat követve és célodként Megvédeni és Evolúciósan átalakítani úgy magát a világot – az Örök Atya és Anya Kifürkészhetetlen Egysége Teremtményét, mint minden lényt is, akik ebben a világban léteznek és a saját belsőjükben az Én Vagyok Isteni Jelenléte Szikráját hordozzák, függetlenül attól, hogy látjátok őket, vagy nem.

Rövid kommentár. Ez azért szükséges, hogy a LANGOLIEREK ne teremtsenek romboló hurrikánokat, az AQUAPHOROK ne teremtsenek vihart és szökőárt, a PIRIK tűzvészeket és az ORGALITOK földrengéseket.

Második szabály: naponta tanuljátok adni a Fényét a saját Belső Jónak az összes angyalnak, elementálnak, természeti és őselemi szellemeknek, mert ezáltal váltok Mesterré, a Bőség és Virágzás Forrásait teremtővé az egységes Világ Valóság azon szférája számára, amelyben jelen pillanatban éltek.

Rövid kommentár. Magyarországon már sokan tudják sugározni a saját Belső Fényt és ezért kötelesek sugározni azt. Ez Törvény!  Ennek természetesnek kell lennie az ember számára, mint a lélegzés, evés, ivás és alvás.  Ha ezt nem fogják csinálni, akkor kérni Istent az egészséget és boldogságot illetően egyszerűen nincs ÉRTЕLME.

Harmadik szabály:  naponta munkálkodjanak a saját gondolkodás emelésén és finomításán, az ő megtöltésén a Kozmikusan törvényes létezés mintáival, törekedvén a saját tökéletesítésre az Örökkévalóságban és Végtelenségben.        

Rövid Kommentár. Ez szükséges a Világ evolúciós átalakításához!     Világ Anyja Nina-Nainija.

                                          Felix Mester (2014.06.23.)

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 94
Heti: 152
Havi: 1 901
Össz.: 174 963

Látogatottság növelés
Oldal: Világ Anyja Felhívása
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »