FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


   913607973_m.jpg

 9_sugar.jpg

Akitra Csakra

Az Akitra felel a három lélek illeszkedés szférája állapotáért: az elementál (élőlény Lélek), angyali (Аngyali Jelenlét), emberi (Nap Lélek), amelyek formálják a Kozmikus Ember többszintű, többrealitású és többrendszerű Jelenlétét. A csakra testét a Levegő Őselemi Energia alkotja.             

Az Akitra a Szent Szellem 9. Aspektusát – az Egység (Testvériség) és Együttműködés Sugarát fogadja. A Sugár színe smaragdos-zafir.         

Aktivizáló mantra: Lam Jam                                               

Helyreállító mantra: Аlif Lam Mim (9-szer magunkban mondva).        

A Sugarat Egység Kerai és Együttműködés Kerub őrzik. Az Egység – a lények szövetsége, akik erkölcsi tapasztalata hasonló vagy szellemileg rokon. Az Együttműködés – törekvés a tevékenység minden formája integrációjára az egységes elgondolások megvalósítása nevében.

Evolúciós rendeltetés és Isteni lehetőségek lehetővé teszik:

  1. Elsajátítani a Nap Lélek kölcsönösen-gazdagító együttműködése képességét az angyali és elementál evolúciók képviselőivel
  2. Elérni az Evolúció Törvényével azonosság állapotát, amely szabályozza és vezérli a Megnyilvánult Mindenség istenivé tétele alkotó folyamatait.
  3. Aktivizálni az Isteni Élet minden formája és állapota képviselőinek integrációja folyamatát – a Kozmikus Ember többrealitású és többrendszerű lényben.
  4. Biztosítani a kísérő Élet áramlatok: angyalok és elementálok fejlődése eszményeinek betartását – ami a saját Létezésük új evolúciós szintjére Felemelkedés lehetőségét és perspektíváját adja számukra. Felix Mester (2014.06.27.)

A 9. Sugár tisztasága diszkvalifikálásának eredménye.

Az Akitrán alacsony frekvenciájú kinövés, a Hatala anticsakra keletkezik. Színe – piszkos zöld.

Ő az asztrális világ tükrözött valóságaihoz kapcsolja a Lelket, amelyeket "törlesztő zónáknak" neveznek.

Azokról az emberekről, akiknek erős a Hatalájuk azt mondják, "nem él, hanem kínlódik".  

A 9. Sugarat diszkvalifikálják a Démonok: Széthúzás Becstelenítő-Démon, Bizalmaskodás (Bratyizás) Kísértő-Démon, Versengés (Rivalizálás) Csábító-Démon.

Karmikus szituációk és Problémák.

  1. Az öregedés és a fizikai test rombolásának mechanizmusa aktiválódása.
  2. Az angyali evolúciók képviselőivel az Energiacsere Törvényének megsértése, amely elveszi az ő felemelkedésük lehetőségét, а
  3. Elhalálozás lehetősége olyan szituációkban, amelyek az összes lehetséges természeti katasztrófával kapcsolatosak: földrengések, árvizek, hurrikánok és egyebek.

Felix Mester, 2014.06.27.

Aromák az Akitra csakra aktivizálására: BERGAMOTT –  segít evolúciósan megoldani a konfliktusos helyzeteket.  MENTA – elősegíti a kölcsönös megértés elérését a körülöttünk lévőkkel.

Ásványok: АMAZONIT –  segít kontrollt szerezni a megélendő helyzetek felett. (HEMATIT)VÉRKŐ –  erősíti a megbékélés és jóakarat állapotát. CSODÁLATOS GYÓGYÍTÓ. HASZNÁLJÁK A (HEMATIT)VÉRKŐT A GYÓGYULÁSÉRT. Felix Mester, 2014.07.01.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 94
Heti: 173
Havi: 1 922
Össz.: 174 984

Látogatottság növelés
Oldal: Akitra csakra, 9. Sugár
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »