FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


 913607973_m.jpg

 

MORYA URALKODÓ FELHÍVÁSA

Az életkörülményektől függően az emberi lény az ő összes sikerére, az elvárásait magának nem igazolókra és a beteljesületlen álmokra emocionálisan reagál.

Eufóriába esik, amikor eléri a célját és rögtön képes elkeseredni, ha a kapott jutalom nem felel meg az elvárásainak. Szeret az összes benne rejlő szenvedéllyel, de, viszonosságot nem kapva, utál. Elragadtatva imádkozik, reménykedve abban, hogy az Égiek megjavítják az ő sorsát, de, nem kapva választ, Istent megátkozza.

Az Emóciók mindig okhoz-kötöttek és rövid-távúak, az emberek nem-kívánásának igazolásaként mutatkozva a Kozmikus Archetípusokkal* összhangban élő Isteni Identitássá alakulni. Az emocionális állapotok veszélye, és nem fontos, milyen a színezetük, pozitív vagy negatív, abban áll, hogy azok démonikus lények tevékenységének eredményei, a saját hatalmukat erősítőké az emberi szabadságtalanság eredményeként.

Az emberekben emocionális reakciókat kiváltva, a démonok ezekkel a destruktív energetikai állapotokkal táplálkoznak és erősítik élősködő jelenlétüket az ember tereiben-tudataiban. A démonikus behatás következménye gyengíti az emberi individuum akaratát, őt legyőzi a szenvedély, engedékenység és törekvés azon anyagi eredmények megszerzésére, amelyeknek ő a saját tudata állapotaival nem felel meg.

Nincs más mód megszabadulni az emocionális állapotoktól, azon kívül, mint megvalósítani azok cseréjét az Érzésekre. Feltétlenül és állandóan dicső minden emelkedett Érzés, mivel az angyali lények tevékenységének eredménye, az ember struktúra mezőiben jelenlévőké.

Minél több angyali állapot, a Létezés Isteni Modelljeinek érzéssel megélt vonását birtokló, tölti meg az embert, annál kevésbé sebezhetőbb ő a démonikus kezdeményezéseknek. Minél erősebb Érzések uralkodnak az emberben, annál kevésbé függ ő a személyes kívánságoktól is.

Az emelkedett érzések semmilyen más módon nem válnak az emberek birtokává, azon kívül, mint a Kozmikus Törvények végrehajtásának alárendelt élettevékenység eredményeként.

A Törvény a Szellem! A Szellemiség erősítésével nem valahol, hanem az anyagi életben, formálódik a Mesterség, megszerződnek a minőségek, tudások és felsőbb képességek, az Isteni Identitásra, vagy Istenemberre jellemzőek.

Minél magasabb a Lény Szellemisége, annál erősebb az ő fény hatása a környező létezés valóságára, annál jelentősebb a haszon, a világnak hozott.  A megvalósított haszna szerint – a Jólét is, mert a Körforgás Törvénye szerint csak az kap, aki ad. Így is állítjuk!

Nem az anyagi létezés külső feltételeitől függőség, hanem azok átalakítása az igaz Szabadság Szellemében, igen, igen, igen!

Nem emóciók, hanem Érzések, a Szent Szeretet megvalósítása pillanatában megnyilvánítottak, a férfit és nőt Csillag Párrá egyesítő hatalommal bírók, igen, igen, igen!

Nem az életkörülmények nyomása és az alkalmazkodás hozzájuk, hanem a Sors pozitív kiépítése olyan mértékben, amilyenben a Törvényekkel nemesedik a Tudat, igen, igen, igen!

Igaz, hogy az emberek amint megszolgálták, azt is kapják ők! Sajnos, e törvény el nem fogadása az embert emocionálisan szabadságtalanná teszi.  Maitreya Morya, Karmikus Tanács


* Kozmikus Archetípus – Isteni Jelenség; Felsőbb képesség; Erény vagy Tapasztalat, az Én Vagyok Isteni-megnyilvánításáé, az Isteni Lény Tudatát individualizáló                Felix Mester (2014.05.28.)

morya.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 94
Heti: 172
Havi: 1 921
Össz.: 174 983

Látogatottság növelés
Oldal: Morya Uralkodó Felhívása
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »