FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


 913607973_m.jpg

 

Azokhoz az emberekhez fordulok, akik a honlapunkkal

rendszeresen együtműködnek

 

      F E L H Í V Á S

 

Ragyogó Magyarország tisztelt lakói. A figyelmüket a következő problémás kérdésekre akarom irányítani.

Önöknek, mint isteni axiómát kell elfogadniuk, hogy az ember az embernek se nem ellensége, se nem barátja, hanem a TANÍTÓJA, akit hozzá a Karma Uralkodói küldtek.

Ezért szükséges nagyon figyelmesen és gondosan viszonyulni egymáshoz és nem habozni átvenni a társaik pozitív tapasztalatát, legyenek azok bárkik is. Ez vonatkozik az angyalokra és elementálokra is.  Magát ezt a folyamatot hívják – MINDENTÁTFOGÁSNAK.  Ez csak a JÓAKARAT meglétekor lehetséges.  És szükségtelen viták és kritika nélkül.

Azt, ami Önöknek ismertté vált, és amivel nem értenek egyet, a legjobb, ha magukban gondolják át.  Így lesz jobb az ügynek és mindenkinek.  Alapvetően törekedjenek megtanulni hallgatni és hallani (érteni).                       

A következő kérdés a Szent Szellem Sugaraival munka gyakorlata.

Ne lelkesedjenek a Sugarak energiáinak túlzott mértékű lehívásával.

Nem az energiák, amelyeket Önök lehívnak, gyógyítanak és szabadítanak meg a problémáktól, hanem az Én Vagyok Isteni-megnyilvánítása tapasztalata, amely a lehívott Isteni-minőség lényegének helyes megértésén és a neki megfelelő Isteni viselkedés modelljének az életben való megerősítésén alapul.!!!

Ezzel a tapasztalattal formálódik az Élet Háromszirmú lángja a Központi csakrában, Isteni módon egyediesedik a Tudat és magában a Kauzális testben megjelennek a Fény Gyűrűk.

Kívánatos, hogy belőlük 12-nél ne kevesebb legyen, de ha több van, akkor az csak jobb!.

Csak a Fény Gyűrűk Kauzális testben megléte teszi lehetővé a viselőjük (a személy) számára hogy az Energiák Mesterének hívják.

A Fény Gyűrűk meglétekor megjelenik az Energiainformációs Kapcsolat csatornája a konkrét Sugár Isteni Irányítóival.

Azaz az Én Vagyok Isteni-megnyilvánulás tapasztalata nélkül kiépíteni a Fény kapcsolati csatornát az Égi Hierarchiával nem lehetséges, utópisztikus és rendkívül veszélyes az egészség számára, mert felgyorsult démonikus megszállottsághoz vezet Ezért kérem figyelmesen olvasni a Sugarak Isteni Minőségeit és elgondolkodni azon, ezeket a minőségeket hogyan alkalmazzák az életben a gyakorlatban.

Budapesten létemkor én ajánlottam ellenőrizni a kauzális és karmikus energiák egyenlegét az oki testben. Ezek az energiák együtt 100 %-ot tesznek ki.

Inga segítségével, bármely félkör formájú 100%-os skálán meg lehet határozni a kauzális energiák %-át. (0-100% ábra, 3. menűpont)

Hétköznapi embereknél ez 20-25% határok közötti. Emelkedettebb szellemiségű embereknél 30-40%, a magas szellemiségű embereknél pedig 40-60%. Konzultációt Önöknek Ildikó tud adni. Ez lehetővé teszi operatívan figyelemmel kísérni az Önök energetikájának állapotát és minőségét.                         

Felix Mester (2014.04.29.)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 94
Heti: 112
Havi: 1 861
Össz.: 174 923

Látogatottság növelés
Oldal: Felhívás 2014.
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »