FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


A programokba Mindenki az általa választott helyen kapcsolódhat be.        

Kényelmes helyzetben leülünk (vagy lefekszünk), lábak egymás mellett, kezek felfelé néző tenyérrel. A kezek és lábak ne legyenek keresztezve. Szemet becsukjuk. AKTIVIZÁLJUK A FÉNYPONTUNKAT (Fénypont aktivizálása menűpont). És ellazult (meditatív) állapotban semmit nem teszünk, a gondolatainkat is kizárjuk. Átengedjük magunkat a távolság nélkül áramló energiáknak. 

Gyakorlati tanácsok

       a meditációhoz a Szent Szellem Aspektusaival!

Ima és Áldás; 

Vegyen három mély lélegzetet;

Aktivizálja a FényPontot és állítsa be az ő melegségét és verését vagy az én FP-mal vagy valaki mással. Lehet, például NAGYEZSDA Szamojlenkóval. Akkor Önhöz fehér galamb érkezik.

  1. Képzelje maga elé a rezonátort, amelynek színe és sugárzása azé a Sugáré, amelyet Ön a szeánsz ideje alatt fogad. Elképzelheti a Hősök terén lévő Gábriel Arkangyal oszlopot. Rajta keresztül érkeznek Budapestre az energiák.
  2. Gondolatban lépjen be a rezonátorba és egy idő múlva lépjen ki. És így sokszor.
  3. Megtörténik az Ön aurájának, összes csakrájának és kauzális testének minőségi javulása, amely szükséges.
  4. Otthagytam az első 12 Sugár képeit. Próbálják megszerezni azokat. A többi Sugarat idővel megküldöm.

Ezt az információt tegnap kaptam a 43. Sugárral való munka során. Omega Anya nagyon jól viszonyult hozzánk. Volt nagyon sok virág és ezt a metodikát adta. Felix Mester, 2014.11.25.

   Szeretném megjegyezni,

hogy bármely szeánszom végződése után a Sugarak energiái még 2-3 órán át áramlanak a Földre. Ezért az elkésők mindig be tudnak kapcsolódni.

Fontos aktivizálni a FP és hittel végigolvasni az ima-párt. A Sugarak energiáinak sugárzása az egész bolygóra történik, ezért fogadni mindenütt lehet a Földön az időzónák figyelembevételével. A fő a FP aktiválása és az imák. Felix Mester, 2014.11.05.

  IMÁK

A szeánsz kezdete előtt ajánlott egy ima-párt elmondani:

Ima a munkához a Szent Szellem Magasabb Aspektusaival a Végtelenség tér-idő kontinuuma – 3-dik és 4-dik dimenziós valóságaiban. Ezek az imák speciálisan a Sugár energiák fogadására szólnak. Fontosak és hatékonyak. Megkönnyítik az energiák fogadását.

Urunk, áldd meg!

Adj lehetőséget és küldd le az én igaz és rejtett lényegem tudat-mezőibe, az ő Végtelenségben Jelenléte minden testébe a (megnevezés, pl. Újjászületés és a többi) Sugara energiáját, a Szent Szellem … (például 67.) Aspektusának megfelelőt.

Teljesüljön a Te Akaratod az én halhatatlan egyéniségem Én Vagyok Krisztus Szent Lángjában!

Áramoljon a (Sugár megnevezése) isteni energiája a világba a Krisztustudat kelyhén át, megtöltve azt a legfinomabb kisugárzásokkal, a legmegvilágosodottabb állapotokkal és minőségekkel, megerősítve a létezés minden szférájában és a Végtelenségben az élet minden áramlatában a Szeretet Boldogságát, a Harmónia Fényét, a Nagy Törvény Irgalmát és Igazságosságát. Ámen. Teljesül.

Imádságos kérés a munka megáldására a Szent Szellem Sugaraival, a végtelenség Szellemi Szívéből a bolygónkra leküldöttekkel.

Urunk, Mindenség Egységes Fénye!

Áldj meg a Te Jelenléteddel minden gondolatot és a szellem szándékát, hogy a Sík megtestesült Sugarai itt a lényeg szívén keresztül nyilvánuljanak meg.

Ó, Urunk, köszönöm Néked a Békét, a Fényt, a Fény ihletét, azt, hogy a Te Sugaradat fogadom és szent energiákban e bolygónak adom.

Ámen és Halleluja. Dicsőség Néked!

Felix Mester, 2014.10.31.

Перед началом сеанса рекомендуют прочитать пару молитв: 

Молитва для работы с Высшими Аспектами Святого Духа в реальностях 3-го и 4-го измерения пространственно - временного континиума Беспредельности.  

Это молитвы специально предназначенные для приема Лучевых энергий. Они важны и эффективны. Это облегчит приём энергий.

Господи, благослови!

Даруй возможность и ниспошли в поля-сознания моей истинной и сокровенной сути, во все тела ее Присутствия в Беспредельности энергию Луча (название, например Возрождения и др. ) соотвечающего....( например 67-му ) Аспекту Святого Духа. Да исполнится Воля Твоя в Священном Пламени Я Есмь Христа моей бессмертной индивидуальности! Да изольётся божественная энергия.....( название Луча........)  в мир через Чашу Христососознания, наполняя его эманациями  наитончайшими, состояниями и качествами самыми просветлёнными, утверждая во всех сферах бытия и во всех потоках жизни в Беспредельности Блаженство Любви, Свет Гармонии, Милосердие и Справедливость Великого Закона. Аминь Исполниться.                              

Молитвенная просьба о благословении для работы с Лучами Святого Духа, ниспосылаемыми из Духовного Сердца беспредельности для нашей планеты.

Господи, Единый Свет Вселенной! Благослови Присутствием своим мысль каждую и духа намеренье, даб Плана воплощённые Лучи здесь проявились через сердца сути. О, Господи, Тебя благодарю за Мир, за Свет, за вдохновенье Света, за то, что Луч Твой принимаю и дарю в энергиях святых сией планете. Аминь и Аллилуйя. Слава вам!  

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 94
Heti: 122
Havi: 1 871
Össz.: 174 933

Látogatottság növelés
Oldal: Szeánszok
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »