FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

  e-mail: fenyoldal@gmail.com


   913607973_m.jpg

 ☼ ☼ ☼


12. Sugár

A 12. Sugár extrovertált minőségei lehetővé teszik erősíteni és bővíteni az Isteni lélek Ezüst szál kapcsolatát a Mindenség Szellemi Szívével és átalakítani az ő összes testét a Legfelsőbb Akarat tökéletes vezetőjévé!

A 12. Sugár introvertált minőségei lehetővé teszik a Karma Uralkodói által formált összes karmikus feladat evolúciós megoldását.

Az Isteni Harmónia következménye az egyéni lélek azonosulásának az ő evolúciós fejlődése és önfejlesztése elsődleges tervével.

Mindenekelőtt ez a két Nagy Kezdet Szövetségének megerősítése a Teremtés hatalmának megszerzése nevében és együtt az angyalokkal és elementálokkal a Társteremtés hatalmának megszerzése nevében. Így hétfőn elsőként a 12. Sugarat adom.

(Felix Mester, 2014.03.14.)

 

13. Sugár

A Szent Szellem 13. Sugara a Létezésben és Világegyetemben fejlődés Isteni Terve teljesítésének Sugara.  

A Sugár energiái és minőségei lehetőséget adnak minden lény számára, aki megvalósította az ő Egyéni Fejlődése Isteni Tervét (a Szent Szellem első 12 Sugara minőségeinek elsajátításával) a Tudatos Átmenetre az ő evolúciós fejlődése következő fordulójára.

A következő fordulóban már a Szent Szellem 144 Sugara minőségeit szükséges elsajátítani.

Maga az átmenet pedig az emberi test formájának és az ő tudatának megváltozásával valósul meg mégpedig a 13. Sugár energiáival.

A Sugár színe ezüstös-fekete.

A Sugár Uralkodói: Karadag és Tara Gautier Bodhiszattvák , Radomil Arkangyal és Radonica Archaea,  Zakhai  Elohim és Dodona Eloi .

Újra emlékeztetek!!!!!!  A Szeánsz kezdete előtt feltétlenül AKTIVIZÁLJÁK A FÉNYPONTJUKAT.                    

Az aktivizáló mantra:  "Én Vagyok a Végtelenség Sugárzó Fénye!  Én Vagyok a Végtelen Sugárzó Fény!".

Hangolódjanak az én Fénypontomra, amíg csak nem éreznek meleget és vibrálást a mellkas közepén.             Felix Mester (2014.04.14.)14. Sugár

  az Ihlet Sugara !

A szellemi praktika a 14. Sugárral lehetővé teszi, hogy feltáruljon az Ön Belső Krisztusa aktív felismerése a magasabb világ valóságok érzékeléséhez és a kapcsolathoz velük !

Mindeközben az ISTENI TÖKÉLETESSÉG új evolúciós tapasztalata halmozódik fel!

A 14. Sugár, ez az Ihlet Sugarának bevezetése minden csakrába. Lényegében ez minden csakra aktivizálása. Ezért a Sugár érzékelése minden embernél különböző,  de minden esetben pozitív!

            Felix Mester (2014.04.22.)

    A 14. Sugár Uralkodói: Jézus Maitreya és a Gyönyörű Mária Magdolna,    Arkangyal Onix és Arheia Esmeralda, Elohim Zarian és Eloi Zara.   A Sugár színe ezüstös rózsaszín. Felix Mester (2014.04.21.)

 Köszöntök Mindenkit Húsvét Ünnepe Alkalmából!

 Felix Mester (2014.04.16.)

 

       15. Sugár

            A Kezdetek Áldozatos Szeretete Sugara         

Az Áldozatos Szeretet – energia átadására-kiáradására irányul a Kauzális testből, a Mindenség minden isteni valóságú lénye átalakulásáért a Fényben.

Az Áldozatos Szeretet – extrovertált program bázisa, amelynek alapja a Mindenségteremtő Akarata által megtestesülő Feltétel Nélküli Szeretet, amely a Megnyilvánult Világegyetem és Létezés istenivé tételére irányul.

Az Áldozatos Szeretet – Tiszta Isteni Fény, amelyet az egyedi Lélek áraszt ki az ő léte külső feltételeibe akaszkodástól teljes felszabadulása pillanatában.

Ez az ajándék kiárasztani a terekbe és az Egyetlen Létező minden teremtményének az Áldozatos Szeretet Fényét egyenesen arányos az ember hitével.

Az Áldozatos Szeretet – a két Kezdet: Férfi és Nő, Szellem és Lélek és Érzések Szférája kiegyensúlyozott szövetsége megalkotásának alapja, - amelyek igaz és őszinte kölcsönhatása új minőségi állapotok születéséhez vezet, amelyek istenivé teszik az ő Jelenlétük belső és külső terét.

A Sugár színe rubinos-arany málnával, zafír és halványlila (orgona lila) sugárzással (aurával).

Uralkodók: Artumid és Izolda, Arkangyal Aszmodiel és Archeia Szeia; Elohim Atlantisz és Eloi Poszeidonia

Ne felejtsék el aktivizálni a FényPontjukat.  Felix Mester (2014.04.17.)

16. Sugár

      A Mindent-átfogás és Jóakarat Sugara

       Felix Mester (2014.04.23.)

A mindent-átfogás – introvertált minőség.

Lehetővé teszi felvenni az ő energiainformációs testeibe minden lény egyedüli szellemi tapasztalatát, amelyek evolúciósan fejlődnek a Mindenségben.                                               

Ez lehetővé teszi nem vitatva, nem minősítve és nem bírálva elfogadni más emberek, angyalok és elementálok szellemi tapasztalatát és világnézetét mialatt az önfejlesztés isteni Óráira járunk!

A Jóakarat – extrovertált minőség.

Lehetőséget ad transzmutálni sok involúciós karmikus szálat, amelyek a Kozmosz Törvényeinek megsértését vonták magukkal.

A Jóakarat – a Mindent-átfogás alapja.

Ő megnyitja az emberek előtt a Megértés kapuját.

A Jóakarat Tüzének elsajátítása a saját életben a Lélek és személyiség készségéről tanúskodik minden Óra evolúciós megoldására, amelyeket a Karma Isteni Uralkodói formálnak a családi, nemzetségi és planetáris ágakon !  Felix Mester (2014.04.27.)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 94
Heti: 131
Havi: 1 880
Össz.: 174 942

Látogatottság növelés
Oldal: Sugarak 12-16.
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »