FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


 913607973_m.jpg

 

 

F E L H Í V Á S

KedvesMagyarTESTVÉREIM!

Én Nagyezsda és Vlagyimir  Bodhiszattvák Tanítványa vagyok! Minden kezdeményezésem a Fény Hierarchia által jóváhagyott és csak arra irányul, hogy segítsek a Magyaroknak aktivizálni a munkájukat Magyarország és a Magyar Nép evolúciós átalakulása kapcsán.

Ezeket a célokat valósítják meg mind maguk a Bodhiszattvák, mind az ő képviselőik.

Mit kaphatnak Önök az Ashramba utazásuktól?

1.  Közelebbről megismerkedhetnek Nagyezsdával és Vlagyimirral. Ők a Mindenség Teremtője közvetlen képviselői és a találkozás velük az Ashramukban egész életre megjegyződik.

2.   Kaphatnak új ismereteket!!!

3.  Stabilan működő csoportba egyesülhetnek. Ez megadja Önöknek a különböző szellemi praktikák csoportmunkájának a lehetőségét. Minél több ember van a csoportban, annál több energiát vonzanak magukhoz. Az összefüggés négyzetes: egy ember – 1 adag energia;  2 – 4;  3 – 9;  4 – 16 és így tovább. Ez fontos mind az Ön, mind az Önök régiója számára, mert Önök gyorsabban sajátítják el a finom energiák nagy áramlatainak irányítását, azaz gyorsabban növekszik az Önök energia-kapacitása. Egyedül csinálni ezt nehezebb és hosszabb.

4.  Választ kaphatnak sok kérdésre, amelyeket szükséges előre előkészíteni és átadni Strider Natasának.

5.  Kaphatnak speciális beavatásokat, az Önök Tudata evolúciójának felgyorsítására, azaz a csakrák gyorsabb fejlesztéséhez. Az odarepülés nehézségei többszörösen megtérülnek! Különösen nőknek fontos az utazás, mivel az Ashramban speciális szellemi praktikákat végeznek nőknek.

Ezzel a reklám véget ér és kezdődik a konkrét program.

A mi közös célunk – a Fény Térség megteremtése a lakásban, házban, körzetben, Budapesten és Magyarországon.

Ez nehéz feladat, de teljesíthető. Szükséges megérteni, hogy a Fény Hierarchia segítsége nélkül, az ő Energetikai segítségük nélkül megvalósítani mindezt nem lehetséges.

Ezért szükséges kijavítani a saját VILÁGNÉZETET és HINNI az együttműködés lehetőségében úgy a Fény Hierarchia képviselőivel, mint az angyalokkal, elementálokkal, laolikkal és a finom Világok egyéb képviselőivel.

Boldogulni a finom energiák önálló lehívása nélkül nem lehet, különben Önöknél nem lesz gyakorlat és az Önök Lelkei nem kapják meg a gyakorlati tevékenység számukra szükséges TAPASZTALATÁT.

Nem szabad elfelejteni, hogy a prioritás a Fény Térség Budapesten megteremtésében az Ashramhoz tartozik. Ez a Mindenség Teremtője akarata. Ezért a munkának mindig tartalmaznia kell a párt Ashram-lakás, Ashram-ház, Ashram-Budapest és így tovább.

Most a legfontosabb rendbe tenni az Önök Tereinek Őrző Szellemeit a Laolikat. Nélkülük lehetetlen boldogulni. Ezért én és Önök az elmúlt hét folyamán aktivizáltuk őket és most 6 hónapon át a Fény Térséget fogjuk megteremteni Budapest fölött.

Ha valaki beteg, akkor a szeánszok segítenek meggyógyulni. Ne lustálkodjanak és ne kételkedjenek. Kellő törekvéssel nálunk minden sikerül!  Felix Mester (2012.06.14.)

☼   ☼   ☼

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 94
Heti: 147
Havi: 1 896
Össz.: 174 958

Látogatottság növelés
Oldal: Felhívás 2012.
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »