FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

e-mail: fenyoldal@gmail.com


 913607973_m.jpg

 

TŰZ Őselemi Energia

Oltár: szükséges portrék: Jézus Úr, Kuthumi Mester, Sanat Kumara Úr, Saraswati Úrnő, a Szíriusz Isteni-Csillag Kurátora – Szurya, a tűz Szimbóluma, az Őselemi Energia Fejedelme Szimbóluma – Oroszlán láng-sörénnyel és ásványok Citrin, borostyán, tűz achát, arany berill vagy heliodor.

Válasszanak az érzések szerint: vegyék kézbe a követ, ha Önök örömöt éreztek és az érzés átélések emelkedettségét, Önöknél megjelent a meggyőződés a mai és a holnapi nap jóságáról, megjelent a törekvés az önfejlesztésre, a saját belső potenciál előhívásával a teremtéshez és a saját tehetség szférájának feltárása, - a kristály vagy ásvány szelleme váljon az Önök vezetőjévé a Tűz Elem és Őselemi energia világába.

Ima a Kozmikus Erők felébresztésére a Tűzben

Ó, Titka minden Titoknak! Ó, Forrása minden Forrásnak! Ó, Tüze minden Tűznek, a Mindenséget az ő Szeretetével teremtő és azt, az ő tökéletességeik Szikráival, az Élet abban létező minden formája és minden állapota legbelső lényegévé válóival, megtöltő Örökkévaló Atya és Anya egy-gondolkodásával születettnek!

Az én Imámmal ébredjen tettre az újjáélesztő és átalakító erőd Néked!

Szülessen újjá a Szellemi Tűz végtelen hatalma!

Aum Sri Agnyi Szurjja Dzsajja Ram!

Ó, Tűz, minden Fény Forrásává váló, az Örök Élet magját magában hordozó és az ő fejlődése és tökéletesedése folyamatosságát biztosító.

Te Vagy Aki Te Vagy, - maga az Élet, a Szeretet és Törvény Szövetségével született.

Te Vagy az Örökkévalóság igaz lénye. Te lendíted mozgásba a Világokat. Te irányítod az idő áramlatait. Te Vagy a legbelső elsődleges-lényege minden lénynek. Te szüntelenül megnyilvánítod a Szépség összes Arcait, a Mennyei Atya és Anya tudatában születőket és a forrásává válsz az ő Belső Fényüknek, a minden szívet nemesítőnek.

Az én Imámmal ébredjen tettre az újjáélesztő és átalakító erőd néked, ezerszeresére nőjön az ő ereje a Mindenségteremtő Titkos Neveinek hatalmával:

Ur, Aum, Om, Atman, Samas, Jarilo, Mazda, Ra!

Ja jeszm, Ravaje, Hаа, Bhaszkaraja, Rао, Iао, Hebdoman!

Аjjaalahgme, Pacsakutak, Szvetbog, Vísenj, Taо!

Ó, Tüzek Tüze, szülők Fénye, Te Vagy a Nagy Anya és Nagy Atya mindent-éltető Szeretete Áramlata! Te Vagy az Igazi és Legbelső Lényege minden Törvénynek, az Isteni Létezés fejlődését irányítónak!

Az én igazi szellemi lényemnek a Nagy Tűztől, az ezen Mindenség Szívében lángolótól elsőszülöttsége jogán ahhoz fordulok, akinek Ezer Neve van, és közülük mindegyik Igaz, és mindegyik csupán egy darabka tudást ad nekünk Róla, add nekem a Tűz Elem és Őselemi Energia szellemi élete megismerésének örömét és óvd meg a te Palástoddal az én emberi lényemet az én lelkemnek a Te Tüzeddel érintkezésének és az ő kifürkészhetetlen erejével megtöltésének pillanatában.  

Tűz Szelleme az Örökkévalóság Szívében mi egyek vagyunk, lépj belém, alakíts át engem, válj énné!

Ó, Fények Fénye, csak a legfelsőbb szellemi értelemmel felismerhető, Iao, én hívom a legyőzhetetlen hatalmadat néked:

Éleszd újjá az összes Természeti, elementál, Sztyihiálé és Angyali Királyság életét, ébreszd fel az emberek nap lényét, segíts az embereknek feltárni az ő teljes teremtő potenciáljukat, hogy teljesüljön a Mindenség-Teremtő Akarata és az átalakulást a Fényben megismerje a planéta.

Ó, Tűz, az Újjáélesztő, mutasd meg világok százainak erejét és a csillagok milliárdjainak hatalmát, mutasd meg a Fény és a Tűz Egyetemes Szellemeinek erejét!

Valósulj meg az Újjászületés és Felgyógyulás hatalmával e Világegyetem minden egyes isteni valóságú lénye számára!

Hívja elő benned a Nagy Atya Iao Hebdoman az ő igaz és titkos lényegét!

Lobbantsa lángra benned az ő végtelen irgalmát a Nagy Anya Radzs Radiszvari!

Töltsön meg téged az ő szellemi erejével a Nagy Ív, Goliat, Hemoren!

Lángoló Örvények, adjátok az én lelkemnek az Örökkévaló megismerését és Egységet a Jóval és Fénnyel!

A Szeretet nevében mutasd meg Mindenható és Mindenütt-létező a végtelen Irgalmadat néked!

Оm Аum Аgnyi Таt Szuu Szat Hаа Ram!

Ez az Ima rendelkezik az erővel újjáéleszteni a Tűz elementális életét, helyreállítva ily módon a Mindenség-teremtő Erőit és Kezdeteit, amely lehetővé teszi megszabadítani a világot a démonok őt romboló jelenlététől.

Az Ima energiainformációs matricája képes felébreszteni az Isteni Jelenlét Szikráját minden egyes emberben és lényben és segíteni nekik, elérve a legmagasabb azonosulást a saját belső szellemi elsődlegességgel, feltárni a teremtő potenciált, a benne rejlőt, emlékezni minden Élet Egységére és Együttműködésre törekedni a bolygó Egységesen virágzó és Bőséges Hazává Alkotása és Alakítása nevében minden nép és életáramlat képviselői számára.

Felix Mester, 2014.07.17.

                                                      

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 94
Heti: 157
Havi: 1 906
Össz.: 174 968

Látogatottság növelés
Oldal: IMA a Kozmikus Erők felébresztésére a Tűzben
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »