FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

Vélemények Felix Mester tanfolyamairól

Az Új Ezotéria tanfolyamról

Sápi Ildikó: Hasznos és fontos volt számomra a tanfolyam, mert érthetőbbé váltak általa a körülöttünk zajló folyamatok.

Nagy ajándék a kapott ismeretanyag, de felelősséggel is jár. Kinyílnak kapuk, másként látjuk nemcsak önmagunkat, hanem a többi embert is. És feladatokat is kapunk. Megváltozik az életünk, mert egy új útra lépünk, amelyen néha nehéz haladni, de letérni nem érdemes róla.

Feltétlenül javaslom a tanfolyam elvégzését azoknak, akik nagyobb önismeretre szeretnének szert tenni, és nem riadnak vissza attól, hogy belenézzenek a tükörbe. Azoknak is elengedhetetlen, akik nemcsak maguknak akarnak segíteni, de felvállalják, hogy segítséget nyújtanak másoknak. 


Helembai István: Nagyon fontos mindenki számára, hogy felgyorsult világunkban önmagát el tudja helyezni. Kérdés: hogyan? Ismeretekkel, tudással, számára értelmezhető, átlátható világkép nélkül ez lehetetlen.

Az ismeretek halmaza zúdul ránk, nagyon sok téves, szándékosan vagy tudatlanul elferdített információval együtt. Hirtelen látnokok, médiumok serege nőtt ki a semmiből, akik - tisztelet a kivételnek – saját személyüket hangsúlyozva, nagyon sokszor téves csatornákat bekapcsolva hirdetnek új tanokat, ismereteket. Óriási mennyiségű könyv és egyéb írásos és szóbeli anyag forog a világmédiában. Természetesen nagyon is kontroll alatt tartott ismeretek terjednek. Nem véletlen a világháló kitalálása, és ilyen formában való működtetése.

Mindannyiunk számára nagyon fontos a belső iránytű és megérzéseink működtetése, így könnyebben eligazodunk, és a számunkra legmegfelelőbb ismereteken elmélkedve fejlődhetünk. Álljunk meg a mindennapi rohanásban és az egyik helyről a másikra való száguldásban, egyik könyv a másik után. Jaj, nehogy lemaradjak valamilyen nagyon fontos dologról! Ne érezzük a folyamatos hiányérzetet, és azt a késztetést, hogy minden másodpercben fejlődnünk kell, különben végünk! Állj! Fújjunk egyet! Figyeljünk önmagunkra, a belső hangunkra, tanítónkra és így pontosan érezni, látni fogjuk, hova kell mennünk, mit kell csinálnunk, mit olvassunk, mit hallgassunk.

Ezek az érzések, gondolatok irányítottak engem is az „Új ezotéria” tanfolyamra. Úgy érzem, itt a nekem megfelelő, pontos, olyan szellemi világképet kapok, mely segít saját magam számára egy olyan világkép, egy olyan szellemi váz felépítésében, melyre fel tudom fűzni az újabb és újabb ismereteket, melyekre úgy gondolom, hogy szükségem van.

Olyan érzésem van, mintha ezek régi tudásanyagok lennének, ismerősnek tűnnek számomra a fogalmak, és így csak felelevenítem a bennem lévő ismereteket. Ildikó: Felix "ÚJ EZOTÉRIA" tanfolyama számomra egyszerűen ÚJ ÉLET kezdetét jelenti, amelyben egyértelműen felismerhető a FÉNY erők útja és az ellenerők oldala.

Konkrét tudást kaptam egyedülállóan új információkkal, amelyek alapján meghatározhatóak és meg is szüntethetőek a különböző betegségek és nehéz élethelyzetek valódi okai.

Az ismeretek birtokában lehetőség nyílik a tudatosan helyes választásra.

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 94
Heti: 106
Havi: 1 855
Össz.: 174 917

Látogatottság növelés
Oldal: Visszajelzések a tanfolyamokról
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »