FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

 e-mail: fenyoldal@gmail.com


913607973_m.jpg

    

Átadom az új Hívásokat a Laolik teljesítményének erősítésére:

A terek még hatékonyabb megtisztításához és Budapest felkészítéséhez a Fény Térség megteremtére a már magyar nyelven ismert "Tértisztítás a 7. Sugárral" és "Feltöltés a Béke Aranybalzsamával anyaghoz kiegészítésként két Imát adok Önöknek minden szint Laolijai megerősítésére Budapesten:

Gondolatban mondja:

"Én Vagyok a Fény, a Fény Én Vagyok. Én Vagyok az Élet Fénye sugárzó árama, az ezen Mindenségben minden létező Forrásában született, a minden teret és minden időt az ő Jóság ragyogásával betöltő, a minden lénynek Szeretet aromát sugárzó, mert a Szeretet az én igazi lényegem, Én Vagyok a Szeretet Fénye, a Szeretet és Fény Vagyok Én."

Ezután hangosan mondja:

"Tér Uralkodója (lakás, ház, Budapest, Magyarország) Az Örökkévalóság Szívében mi Egyek vagyunk. Összeolvadok Veled az Titkos Nap Lényem szellemi elsőszülöttsége jogán, Kiöntöm a te testeidet a saját Benső Fény Szépségét és Tisztaságát, megsokszorozom a te erőidet a Szeretet és Hála hatalmával a te munkádért az Emberek javára, valamennyi életáramlat Létezése Átalakulása és az új Arany Kor Igaz Királyságának Feltámadása nevében a Földön.

AUM - SRI - SZAT - ANANDA - MAJA - RAM - TAT - SZUU

OM - KASZTONAJ - LAPIO - ASZTERIUM - MANTO

MAAT - HAU - HAA - AUM ! (hangosan 7 - 9 - 12 - 33-szor)

A következő Hívás a Laolik segítésére, mert a démonok nagyon erősek:

„Hívásomat Abeor Uralkodóhoz intézem és kérem az Isteni Irányítás Erőit, hatalma egy részét adja át a Tér Uralkodójának (Budapestért ez Budaj és Badjamon, Magyarországért – Magyar), hogy megtisztítsa azt minden energiától, minőségtől, tulajdonságtól és állapottól, amely alacsonyabb a Szent Krisztusi Tökéletességnél, és minden benne élő démonikus eredetű lénytől.

Teljesüljön itt Isten Akarata és az Ő Igazságosság Törvénye: Karma Uralkodói, szentesítsétek! (3-szor) Szeretett Én Vagyok! (3-szor)

                                                                      Felix Mester (2012.06.05.)

    

Átadom az új Hívásokat a Laolik teljesítményének erősítésére:

„Hívásomat Abeor Uralkodóhoz intézem és kérem az Isteni Irányítás Erőit, hatalma egy részét delegálja a Tér (lakás, ház, kerület és így tovább) Uralkodójának, hogy megtisztítsa azt minden energiától, minőségtől, tulajdonságtól és állapottól, amely alacsonyabb a Szent Krisztusi Tökéletességnél, és minden benne élő démonikus eredetű lénytől.

Teljesüljön itt Isten Akarata és az Ő Igazságosság Törvénye: Karma Uralkodói, szentesítsétek! (3-szor) Szeretett Én Vagyok! (3-szor)

A nagy területek tisztítására, például (Budapest, Magyarország vagy Európa) és csak ezekre a célokra, javasoljuk a következő Hívást: 

„Hívásomat Abeor Uralkodóhoz intézem és kérem, küldjön angyal légiót Aynsofor Arkangyal vezetésével (város, ország és így tovább) térségbe, hogy segítsen az ő Isteni Őrző és Rendezőjének (Laoli) megtisztítani azt minden energiától, minőségtől, tulajdonságtól és állapottól amely alacsonyabb a Szent Buddha-Krisztusi tökéletességnél, és a Meg Nem Nyilvánult Diktatúra és Káosz Világából a fertőzött emberi tudatok kisugárzásaival idevonzott minden rangú és fokozatú démonikus eredetű lénytől. Teljesüljön itt Isten Akarata és az Ő Igazságosság Törvénye!

IAT – HA – AHU – VAIRIO !

(Vizualizáljuk, ahogyan Budapesten vagy Magyarországon rubin-arany színű villámok kezdenek villanni azokon a helyeken, ahol a démonok vagy az energiaraktáraik találhatóak.)

Erősítjük a Tűz áramlást a következő mantrát mondva: " ОM – SRI – АGNI – RAM   SRI – RAM –DZSAJJA – RAM   RAM – RAM – DZSAJJA – RAM   RAM – SZURJJA – DZSAJJA – RAM   SRI – AGNI – SZURJJA – RAM   SZURJJA – SZURJJA – DZSAJJA – RAM  AGNI – SZURJJA – DZSAJJA – RAM !!! (hangosan olvasni 3-7-9-szer) 

A továbbiakban képi parancs: Erejével és Hatalmával a Szent Szellem 4 megtestesülésének, amelyek az Atya, Anya, Fiú és Leány, együtt pedig az – Éltető Fény – Nyílj Meg Isteni Szeretet Világa !  (Vizualizáljuk, ahogyan az Égből megindul a ragyogó Szivárványos – Rózsaszín fény energia áramlat !)

Olvassuk az imát:  Ó Áldott Láng, töltsd meg a teret (lakást, házat, Budapestet, Magyarországot) a te örök és kifürkészhetetlen (Isteni) ragyogásoddal.

(Vizualizáljuk ezt az energiát és továbbítjuk Budajnak, Badjamonnak és Magyarnak vagy kisebb Laoliknak.)

Felix Mester (2012.06.09.)

    

MAGYARÁZAT

Ahhoz, hogy a Laolik és az Őselemek elementáljai maguk tudják tisztítani a Teret és Őselemeket, nekik vissza kell adni a szükséges Erőt és energiákat.

Ők, azaz az elementálok és Laolik, akkor kezdenek hatékonyan dolgozni, ha az emberek segítenek nekik újjáéleszteni az elveszített Erőt és energiákat.

Ha 100 %-nak vesszük a kezdeti, Isten által nekik adott lehetőségeket, akkor ezen lehetőségek 50 %-ától kezdve ők elkezdenek hatékonyan dolgozni és tisztítani a Teret és Őselemeket.

Például vegyük a Duna folyót. Most a Duna folyóban a Víz Őselem Elementáljainak lehetőségei csak 30% körüliek.

Szükséges ezt a számot felvinni 50-60%-ig. Akkor Önök maguk is meglátják, hogy átalakul az Önök folyója.

Például, a mi segítségünk után a Dnyeper folyó jelentősen tisztábbá vált és az emberek fürdenek benne, én is fürdök benne minden nap. A víz olyanná vált, mint a tengerben.

Láthatóak a benne úszkáló halak!!!  Ezt azért adtam át Önöknek, hogy Önök inga és az 1. és 2. táblázat segítségével kontrollálni tudják a saját munkájukat. Sikereket Önöknek.  Felix Mester (2012.06.21.)

    Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 94
Heti: 157
Havi: 1 906
Össz.: 174 968

Látogatottság növelés
Oldal: Laolik erősítésére
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »