FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix

A FÉNY Hierarchia Információi

 

Visszajelzés a 2015.10.19-i szeánszról:

       "A mai szeánsz nagyon erőteljes volt, este 7 múlt és még mindig bizsereg mindkét tenyerem. Könnyed és nyugodt vagyok, békesség tölt el. Remélem minden résztvevő hasonló emelkedett állapotba került.
Köszönöm, hogy részese lehetek a folyamatnak.
Félix mester egy régi tanítványa vagyok.
Csodás estét. Üdvözlettel" P.K., 2015.10.19.

 

Visszajelzések a Felix Mester kezeléseiről:

Kisfiam betegségét 15 hónapos korában diagnosztizálták. Egy autoimmun folyamat következtében elsorvadt a pajzsmirigye. Az egyetlen terápiás lehetőség, hogy a tiroxin hormont, melyet a pajzsmirigy termel, tabletta formájában juttatjuk a szervezetébe. A rendszeres  orvosi kontroll és ultrahang vizsgálat évről évre azt mutatta, hogy a pajzsmirigy állománya nem változott, továbbra sem képes önállóan hormon-termelésre. 8 és fél éves volt a fiam, mikor először hallottunk Felix Mesterről, és a gyakran orvosi szempontból megmagyarázhatatlan gyógyításairól. Azonnal felkerestük és a segítségét kértük. Néhány hónapos kezelés után esedékessé vált a pajzsmirigy ultrahang megismétlése. A szakorvos első megjegyzése a következő volt:  "A pajzsmirigy állománya, és  nagysága életkornak megfelelő". Értetlenül álltunk a készülék előtt az asszisztens-nővel együtt, aki kezében tartotta az előző (kb. 1 évvel ezelőtti) vizsgálati eredményt  "Az nem lehet doktor úr - mondta, hiszen az előző és a korábbi vizsgálati eredmények alapján ez lehetetlen".
Ezek szerint ismét valami olyasmi történt, ami orvosi szempontból nem magyarázható. Visszanőtt az évekkel korábban elsorvadt pajzsmirigy. Az orvosok nem akarnak hinni a szemüknek, én viszont nagyon boldog vagyok. Egy anyuka.

Az egész betegség teljesen váratlan kezdődött, hányással, étvágytalansággal. Majd néhány napra rá elkezdtem besárgulni. Kezdetben a bilirubin szintem 140 volt (a normális érték 5-21). A tünetek sárgaság és rendszeres visszatérő viszketés volt,  amely miatt igazán aludni se tudtam.  Az orvosok tanácstalanok voltak és nem tudták mi bajom van és a máj-átültetést is felvetették, mint legvégső megoldást. Ekkor fordultam Felix Mesterhez, aki azt mondta meggyógyít csak legyek türelemmel. Félix kezelésének köszönhetően állapotom fokozatosan javult és két hét után kiengedtek a kórházból, mivel az orvosok tanácstalanok voltak, hogy mitől gyógyulok és máig nem tudják mi volt a bajom, de a lényeg az, hogy mára rendbe jöttem és egészséges vagyok. Hála Felix Mesternek és a kezelésének. K.K.

 

 

B. Éva vagyok, az Anna anyukája akinek epilepsziája volt.
A lányom 22 éves, és 13 éves kora óta epilepsziás. Sok helyen voltunk sok mindent kipróbáltunk, de bármit csináltunk az utóbbi négy évben, két három hetente volt nagy rohama. Végül elkerültünk Felix Mesterhez, aki azt mondta, hogy átok és rontás is van rajta, és, ha ezt nem veszik le róla, soha senki nem tud rajta segíteni. Én akkor azt éreztem, hogy végre megtaláltuk azt, amit kerestünk, bár nem tudtam pontosan, hogy mind ez mit jelent, de éreztem, hogy jó helyen vagyunk, és végre történni fog valami. Így is lett. Többé nem volt rohama, azóta is jól van, az EEG-je is nagyon jó lett. Októbertől jártunk oda, most február van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hálásan köszönünk mindent és remélem, hogy a sors is úgy akarja, hogy sokszor el tudunk még menni, mert valahogy nagyon jó ott lenni, mert az ember érzi, hogy történik valami.
 

A leány:

22 éves vagyok,13 éves korom óta epilepsziás. Kb. 18 éves koromig a gyógyszerekkel elég jól voltam, és csak ritkán volt rohamom. Az utóbbi 4 évben bármit csináltunk, két három hetente volt nagy rohamom. Sok helyre mentünk, sok mindent kipróbáltunk, de semmi nem segített. Október óta járunk Felix Mesterhez, most február van, és azóta egyszer sem volt rohamom.
Jól vagyok, és az EEG vizsgálat is nagyon jó eredményt mutatott. Azelőtt mindig fáradt voltam, szinte minden délután aludtam, most friss vagyok és egészséges.
                                                                                                            Szeretettel: B Éva és Anna

 

       Hosszú évek óta küzdök koponyaalapi daganattal, mely elhelyezkedése és nagy kiterjedése miatt csak részben volt operálható, illetve kezelhető. A daganat a rendszeres kemoterápia és besugárzás ellenére is bár lassan, de folyamatosan nőtt, sok problémát okozva. 2008. tavaszán leállították a kemoterápiát, mert nem használt.

       2008. őszén találkoztam először Felix Mesterrel, azóta járok hozzá kezelésekre, amik után mindig sokkal energikusabbnak érzem magam, a járásom is javult, jobban bírom az egyéb betegségeimre kapott gyógyszeres kezeléseket. Ennek az eredménynek is nagyon örültem, de amikor 2010. januárjában az MRI kontroll vizsgálat azt mutatta ki, hogy a daganat ezúttal nem nőtt, hanem valamelyest még csökkent is, alig akartam elhinni.

       Nagyon hálás vagyok és köszönöm Felix Mesternek és az Égieknek a gyógyító energiákat, a sok segítséget, ezt a CSODÁT! Remélem, még sokáig lesz alkalmam Felix Mesterhez járni további gyógyulásért.

                                                                                Dr. Oláh Istvánné

 

 

 

 

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 94
Heti: 158
Havi: 1 907
Össz.: 174 969

Látogatottság növelés
Oldal: Visszajelzések a kezelésekről
FÉNYOLDAL ☼ Mechkan Felix - © 2008 - 2019 - fenyoldal.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 9. sugár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »